Echtscheidingsconvenant

Echtscheidingsconvenant, basis voor een nieuw begin

Eerst afsluiten, dan een nieuw begin. Het is een periode van belangrijke beslissingen, vaak moeilijk en altijd persoonlijk. Het doel is samen nu de afspraken te maken die jullie in staat stellen om later onafhankelijk en onbezwaard door te kunnen leven. De basis daarvoor is het echtscheidingsconvenant. Ingewikkeld genoeg wanneer het gaat over geld en goed, extreem moeilijk wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

AGIB aan jouw kant

Dan is het goed een partner als AGIB aan je zijde te weten. Kundig, betrokken, met oog voor alle belangen. Want dit is het begin, de nieuwe start. Wij zijn een vraagbaak voor:

  • Wetten en regelingen;
  • Pensionrecht;
  • Alimentatie;
  • Ouderschapsplan;
  • Omgangsregeling.

Adviseur

Een echtscheidingsconvenant is een schriftelijk overeenkomst waarin zaken betreffende alimentatie, boedelverdeling, woning en pensioen geregeld zijn. Bij minderjarige kinderen is ook het ouderschapsplan daarvan onderdeel. Een juridisch stuk, dus zakelijk, exact omschreven en volstrekt helder.

AGIB vertrouwenspersoon

Een echtscheidingsconvenant is daardoor zeker de grootste uitdaging voor iedere relatie. Het samen eens worden wanneer het gevoel van samen er niet meer is. AGIB is dan, behalve adviseur, ook probleemoplosser. Accentueert het gemeenschappelijke voordeel, onderstreept waar samen nog beter werkt dan ieder voor zich. 

Onze ervaring: een goed echtscheidingsconvenant biedt iedereen de beste herstart.

Alles in één hand! Meer weten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel vrijblijvend: 073-6 426 898 of 06-22 22 06 22 (ook buiten kantooruren)