Faillissement aanvragen

Faillissement aanvragen, de andere weg

Wat is de oplossing als er geen oplossingen meer zijn? Als ondernemer kunt u voor die vraag gesteld worden. Dan kan het aanvragen van het faillissement de enige optie zijn die u rest. Het einde is echter ook altijd een nieuw begin. Want voorbij deze eindstreep liggen nieuwe uitdagingen. Uitdagingen die u, liefst onbezwaard, wilt aangaan. Dat is de mentaliteit van de ondernemer. En precies dat is wat AGIB ook praktisch mogelijk maakt. Denkt u aan faillissement aanvragen, neem dan contact op met ons om dit in goede banen te leiden.

AGIB: zakelijk advies bij faillissement aanvragen

AGIB geeft u zakelijk advies bij faillissement aanvraag dat alle aspecten van schuld en schuldsanering voor natuurlijke en rechtspersonen omvat. Als specialist voor MKB hebben wij een grote ervaring in faillissementsafwikkeling van eenmanszaken of vennootschap onder firma, ondernemingsvormen waarin de ondernemer persoonlijk aansprakelijk is voor alle schulden. Hier, maar ook in andere zakelijke constructies waar sprake is van externe financiers en privé borgstellingen, helpt AGIB oplossingen te vinden voor het faillissement. Mocht u faillissement aanvragen, dan staan wij klaar voor uw ondersteuning.  

Persoonlijk en betrokken bij uw faillissement

AGIB staat aan uw zijde: strijdvaardig, creatief, scherp in onderhandelingen. Ervaren in het vinden van oplossing, met een sterk ondersteunend netwerk, ook in de bancaire wereld. Uw partner, juist nu, want ook AGIB ziet het aanvragen van faillissement als de eerste stap naar een nieuwe toekomst.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze juridische adviezen in zowel persoonlijk als zakelijke sfeer? Neem dan contact op via het contactformulier of bel vrijblijvend naar ons kantoor in Den Bosch: 073-6 426 898 of 06-22 22 06 22 (ook buiten kantooruren)

Bekijk ook: Hulp ZZP’ er, geld incasseren, echtscheidingsconvenant