Faillissement schuldsanering

Faillissement en schuldsanering

Dreigend faillissement van uw onderneming betekent niet altijd het definitieve einde. Door het tijdig inschakelen van deskundige juridische hulp kan uw bedrijf vaak nog gered worden. Schulden saneren is mogelijk ook een oplossing (schuldsanering). Het tijdig inwinnen van professioneel advies kan voorkomen dat u in privé de gevolgen moet dragen van de financiële problemen bij uw onderneming.

Te vaak is dit het geval bij een eenmanszaak of vennootschap onder firma. In het geval van een besloten vennootschap heeft vaak de bank alle privébezittingen als onderpand of een privé-borgstelling. AGIB Juristen zijn ervaren op het gebied van faillissement en schuldsanering. Het op legale wijze veiligstellen van uw bezittingen behoort tot de mogelijkheden. De wet biedt die mogelijkheden. Dus…waarom niet? Door onze ervaring kunnen wij u helpen daar waar nodig is.

Ook de bestuurdersaansprakelijkheid is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Als bestuurder spreekt het voor zich dat u aansprakelijkheid wilt voorkomen.

De belastingdienst en de curator zullen alles op een schaaltje wegen om u in privé aan te spreken. Als blijkt dat uw onderneming niet meer te redden is, maar u toch verder wilt… dan kunnen AGIB juristen u helpen met deskundige juridische hulp om bijvoorbeeld een doorstart te realiseren.

Brede praktijkervaring

AGIB Juristen hebben een brede praktijkervaring en strategische allianties met advocaten / notarissen/ deurwaarders/ accountancy/ fiscalisten/ makelaardij/ en meerdere disciplines, welke dienstig kunnen zijn aan een rationele aanpak van uw probleem.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel vrijblijvend: 073-6 426 898 of 06-22 22 06 22 (ook buiten kantooruren)