Geld incasseren

Uw incassospecialist voor geld incasseren

Als u diensten of goederen levert, wilt u daarvoor ook geld incasseren. Normaliter wordt dat ook gedaan als de diensten of de goederen naar tevredenheid zijn afgeleverd. Echter, in de praktijk blijkt dit nog wel eens tegen te vallen. Er zijn klanten die direct betalen. Maar er zijn ook klanten die de maximale betalingstermijn opzoeken, ongeacht of er redenen voor zijn. En sommigen blijken niet onder de indruk te zijn van een aanmaning. Die hebben vaak ook allerlei “drogredenen” om niet te betalen. Vaak is uw eigen geld incasseren een lastige aangelegenheid. Dit soort vorderingen incasseren, vraagt veel van uw toch al kostbare tijd en energie!

Geld incasseren kunt u zelf doen. Logisch. Toch…? Maar voor de moeilijkere gevallen kan een ervaren incassospecialist u helpen! AGIB Juristen hebben zich gespecialiseerd. Met jarenlange ervaring, in binnen- en buitenland, om ook de gelden van banken en verzekeraars te incasseren door middel van een persoonlijke benadering (huisbezoek) met het opstellen van een verhaalsanalyse en zo nodig het gerechtelijk traject.

Geld incasseren met AGIB juristen: effectief en zorgvuldig

Uw vordering wordt zo effectief mogelijk geïncasseerd. AGIB Juristen proberen zorgvuldig te werken en zo de relatie met uw debiteur te ontzien waardoor u in de toekomst weer vruchtbaar kunt samenwerken. Helaas is dat niet altijd mogelijk! Maar dan is sprake van problemen of onwil bij de debiteur. AGIB Juristen neemt het geld incasseren voor u uit handen. 

AGIB Juristen is er voor u

Benieuwd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel: 073-6 426 898 of 06-22 22 06 22 (ook buiten kantooruren).