Hulp bij faillissement

Hulp nodig bij dreigend faillissement?

Hulp bij dreigend faillissement? Ziet het er naar uit dat uw onderneming ten onder gaat? In veel gevallen is het mogelijk een doorstart te maken of delen van de onderneming te redden. Bij een faillissement komt veel kijken. AGIB Juristen biedt hulp bij dreigend faillissement en adviseert u bij een faillissementssituatie. Denk hierbij aan:

  • Het opstellen van een overlevingsplan;
  • Het onderzoeken van door startmogelijkheden;
  • Herstructureren van de onderneming;
  • Eventueel een herfinanciering, herstructureren van de financiële administratie. 

AGIB Juristen onderhandelen ook met de curator en financiers! En natuurlijk helpt AGIB Juristen bij het beperken van de schade bij een faillissement. Uw privé-vermogen is vaak op de een of andere manier door financiering- en bankinstellingen als onderpand mee verbonden voor de verleende kredieten. Op legale wijze is daar vaak toch nog het nodige veilig te stellen. De wet biedt die mogelijkheid! Dus hulp bij nodig bij dreigend faillissement? Wij staan voor u klaar. 

Maatwerk hulp bij faillissement

AGIB Juristen zijn uw partner voor bedrijfsadvies op maat, ook voor hulp bij faillissement. Na een vrijblijvend intakegesprek kunnen wij de overlevingskansen bij faillissement in beeld brengen en bepalen of herstructurering niet alleen mogelijk maar ook zinnig is.

AGIB; uw juridische partner bij dreigend faillissement 

Meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel vrijblijvend: 073-6 426 898 of 06-22 22 06 22 (ook buiten kantooruren).