Hulp bij geld incasseren

Hulp nodig bij het incasseren van geld?

Het is voor alle ondernemingen van het grootste belang om goed en effectief toezicht te houden op achterstallige betalingen. Deze kunnen een schadepost voor uw onderneming opleveren en daarmee uw beleid nadelig beïnvloeden. Tijdige en effectieve actie is dan uiterst belangrijk!

Mocht uw klant ondanks betalingsherinneringen nog steeds niet betalen, dan is het noodzakelijk om zo snel mogelijk inzicht te krijgen in uw kansen op een succesvolle incassoprocedure. U kunt direct een incassoprocedure starten, maar vaak is eerst een persoonlijk gesprek door een specialist de aangewezen weg om snel een goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Onder andere bij banken en verzekeraars is gebleken dat dit een effectieve methode is. Waarom voor u niet? Met uw debiteur goed onderbouwde betaalafspraken maken met deskundige begeleiding, voorkomt vaak onnodige verliezen en hoge incassokosten van advocaten en rechtbanken!

Professionele hulp

AGIB juristen bieden u professionele hulp bij het incasseren van uw geld. Voor veel ondernemers is dit een moeilijke klus. Er is altijd het spanningsveld tussen de commercie, de opgebouwde vertrouwensband en het vragen om jouw eigen geld! Dit geldt ook voor uw eigen buitendienstmedewerkers!

Veel ervaring met hulp bij geld incasseren

AGIB Juristen hebben een brede - ook internationale - praktijkervaring en strategische allianties met:

  • Advocaten;
  • Notarissen;
  • Deurwaarders;
  • Accountancy;
  • Fiscalisten;
  • Makelaardij;
  • en andere disciplines, welke dienstig kunnen zijn aan een rationele aanpak van uw probleem.

AGIB, alles in één hand! Meer weten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel vrijblijvend: 073-6 426 898 of 06-22 22 06 22 (ook buiten kantooruren)