Hulp voor ZZP-er

Juridisch advies en/of hulp voor de ZZP-er

Als ZZP-er staat u er veelal alleen voor. Zelfstandig zonder personeel. 
Dat klinkt bijna ideaal, toch? Geen baas die je elke dag achter je broek aan zit, geen personeel dat voor je voeten loopt. Toch zijn er vaak momenten dat er iets mis kan gaan. Vaak is een verkeerde beslissing snel gemaakt. Met grote gevolgen. Daarom biedt AGIB Juristen juridisch advies en hulp aan ZZP-ers als zij er zelf even niet meer uitkomen.

AGIB Juristen helpt u op het gebied van:

  • Schulden;
  • Insolventie;
  • Incasso;
  • Overige juridische adviezen en hulp, zoals het opstellen en controleren van contracten. 

Zowel persoonlijk als op zakelijk gebied geeft AGIB juridisch advies aan zzp-ers. Door onze jarenlange ervaring in binnen en buitenland kunnen wij u advies geven op velerlei gebieden. Ook zijn wij gespecialiseerd in het bieden van hulp als u problemen heeft met de bank.

Brede praktijkervaring

AGIB Juristen hebben al jarenlang - internationale - ervaring opgebouwd en strategische allianties gecreëerd met notarissen, deurwaarders, makelaars, fiscalisten, advocaten en meerdere disciplines, welke dienstig kunnen zijn aan een rationele aanpak van uw probleem.

Juridisch advies nodig?

AGIB juristen vinden het belangrijk om u als ZZP'er hulp te kunnen bieden op momenten dat het noodzakelijk is. Een afspraak bij AGIB is daarom ook buiten kantoortijden mogelijk. Neem eenvoudig contact met ons op, wij helpen u graag verder.