Juridisch Advieskantoor

Juridisch adviesbureau in Den Bosch

De juridische kant van ondernemen; het onzeker makende gebied tussen kleine letters en grote bedreigingen. Een onderwerp dat te vaak in de weg staat van daadkrachtig toeslaan. Want er is geen kans zonder ‘maar’, geen contract zonder ‘eventueel’. Zekerheid is geen luxe maar een must. Daarom kiezen juist ondernemers voor juridisch adviesbureau AGIB gevestigd in Den Bosch. 

Het recht aan uw zijde: een geruststellend idee.

AGIB juridische expertise

Juridische zaken spelen altijd een hoofdrol. Iedere onderneming begint al met het opstellen van de algemene voorwaarden; belangrijk, want dit is de basis voor al uw toekomstige relaties. Dan de huur- of koopovereenkomst, misschien al direct een arbeidsovereenkomst, een leasecontract: juridisch afspraken zijn de rode draad in het ondernemen.

AGIB helpt ondernemers met het opstellen, uitleggen en vertalen van deze afspraken. Gedegen onderbouwd, eenduidig, nationaal en internationaal juridisch advies. AGIB expertise biedt u de zekerheid die u nodig heeft voor daadkrachtig ondernemen.

Aan uw zijde

Juridisch adviesbureau AGIB is de complete zakelijk dienstverlener in Den Bosch. Van incasso tot en met schuldsanering en echtscheiding is AGIB de specialist die problemen liefst voorkomt en in andere gevallen oplost. AGIB Juristen is:

  • Praktisch;
  • Pragmatisch;
  • Doelgericht:
  • Persoonlijk;
  • Betrokken;
  • Verantwoordelijk.

U vindt uw partner voor juridisch advies in ’s Hertogenbosch.

AGIB; alles in één hand! 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel vrijblijvend: 073-6 426 898 of 06-22 22 06 22 (ook buiten kantooruren)