Schuldsanering zelfstandigen

Schuldsanering voor zelfstandigen

AGIB Juristen heeft zich gespecialiseerd in het bijstaan van ondernemers bij saneringen en reorganiseren. Als het (tijdelijk) niet goed gaat, proberen wij de ondernemer weer op de goede weg te krijgen. In veel gevallen is het nog niet te laat en is uw onderneming nog te redden. Of het nu gaat om grote of kleine schulden. Het schuldsaneringstraject voor zelfstandigen biedt veel mogelijkheden!

Schuldsanering is vaak het uiterste redmiddel om toch een faillissement te voorkomen. AGIB Juristen biedt u een gedegen aanpak en probeert voor alle partijen een acceptabele oplossing te vinden.

Bij schuldsanering is het in veel gevallen zo dat een onderneming niet meer levensvatbaar is. En dan? Vaak is de ondernemer (en zijn gezin) dan ook hoofdelijk (privé) aansprakelijk. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Dan is het mogelijk en een “must” om op legale wijze uw aansprakelijkheid te beperken en uw bezittingen, voor zover mogelijk, veilig te stellen.

Maatwerk Schuldsanering voor zelfstandigen

AGIB Juristen kunnen u hierbij helpen. Een schuldsaneringtraject opzetten is maatwerk. AGIB Juristen hebben zich daarin gespecialiseerd.

Contact

Bent u benieuwd naar onze juridische aanpak? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel vrijblijvend naar 073-6 426 898 of 06-22 22 06 22 (ook buiten kantooruren). Wij zijn gevestigd aan de Zesde Herven 7 in Den Bosch.